2012. május 31., csütörtök

Vörösbor/Red wine



Nem tehetek róla, erről a swariról a vörösbor jut eszembe. Egyszerű, gyors és mutatós szett. És ezt vettem fel ezen a szép napon.

I can't help, the color of the swarovski crystal reminds me of red wine. Simple, quick and flashy set. And I am wearing it on this nice day.

Minta/Design: Joelleperle

2012. május 26., szombat

Tojás/Egg



Szuper ez a minta, képes lennék egy tucatot is fűzni belőle! És pazarul csillogó! Köszönet érte, Dia.

This design is super, I would bead a dozen of it! And magnificently flashy! Thank you, Dia.

Minta/Design: Arduinna

2012. május 13., vasárnap

Affinity series






Nem bírom ki, hogy ne tegyek fel ennyi fotót, de annyira tetszik! (Az 5. kép pocsék, de ezen látszik a lánc egészben) Az a helyzet, hogy nem minden viszontagság nélkül készült el ez a szett, kb. mint a Luca széke. Ugyanis kicsivel a vége előtt elfogyott az ezüst kásám és égen-földön nem találtam sehol. Így pihenésképp fűztem közben az előzőleg mutogatott peyote karikat. Ha Fszeva nem segít ki, most ezt a post-ot sem olvassátok. Aztán meg 2x bontottam vissza a láncrészt, mert nem olyan volt, amilyet megálmodtam. A végeredmény viszont egy eszméletlenül csillogó, elegáns nyaklánc lett. Maga a mintája nagyon 1xű és gyors, jó fűzni, de kell bele "néhány" csiszolt, az igaz!

I can't resist to upload so many pics but I love it! (The 5th pic is awful but this shows the whole collier) The project was not without difficulties as shortly before the end I ran out of the silver seed bead and found it nowhere. So in the break I made the previously shown peyote bracelets. If Fszeva hadn't helped me, you would not read this post. Then I remade the upper part twice as it was not the one I dreamt. Finally, the result is a fully shiny, elegant collier. The pattern itself is very simple and quick but does eat 'some' fire-polished beads.

Minta/Design: Jean Power

2012. május 6., vasárnap

Burberry és liliom/Burberry and Fleur de Lis







Benne volt a boogie  a kezemben, így rittyentettem két karit. Persze lesznek fülik is, csak annyi mindent csinálok most 1xre.....! És ha jó kislány leszek, valaki meglep a szülcsinapcsimra egy Burberry sállal is. Ugye?

I was in the mood to bead two peyote bracelets. Surely, earrings will follow, but so many projects are on now.... And if I am a good girl, someone will surprise me with a Burberry scarf for my coming birthday.

2012. május 1., kedd

Vamos a la playa!




Itt a nyári kánikula, az ember leginkább a vízbe kívánkozik. A strandig nem jutottam el, de "törcsim" már van! :o))

Summer heat is here and everyone wants to go to the beach. I couldn't go but I've got my 'towel'.:o))