2012. augusztus 2., csütörtök

Off - Eladó/kiadó lakás

Sziasztok!
Egy picit nem gyöngy jön. A sógornőmék árulják a XVI. kerületi, Újszász utcában található lakásukat, hátha érdekel valakit. Mit lehet tudni róla?
Téglaépítésű, társasházi lakás a III. emeleten. 46 nm-es, egy amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és természetesen összkomfortos. Szépen, igényesen van berendezve, sok mindent a férjem csinált benne, illetve ő figyelt a lakásra, mivel a testvéréék külföldön élnek. Így nincs egyáltalán lelakva, mert csak a szabadságuk alatt használták. Azonnal költözhető, a bútort is benne hagyják, ha valaki szeretné. Egyéni mérőórák vannak, lift és teherlift is van és a bekerített udvarban lehet parkolni. A XVI. kerület zöldövezeti rész, nyugodt, csendes a környék és a ház tiszta, rendezett. Őszintén, nem rossz vétel. Néhány kép előzetesként:







A férjem telefonszáma 06 70 275-8415, időpont egyeztetés után meg lehet nézni. Ha nektek vagy ismerősnek, rokonnak, barátnak érdekes lehet, telefonáljatok. Esetleg a kiadásról is szó lehet, ha pl. valakinek a gyermeke a Gazdasági Főiskolára jelentkezett vidékről, akkor kifejezetten ideális, mert nagyon közel van a suli.

Nincsenek megjegyzések: