2008. november 5., szerda

Céltábla/Dartboard RAW III

Győzött a lustaság! Brigi "3-2-1" medáljából csak a "3" maradt. Még az a szerencse, hogy ez a darab bármikor tovább fejleszthető. "Szponzorom" ez esetben maga a szerző volt (gondolok a teklára)./Lazyness won! Only the '3' remained from Brigi's '3-2-1' pendant. Luckily, this can be developed further anytime. My 'sponsor' this time was the owner (regarding the round bead).

2008. november 4., kedd

Háromszögek/Triangles RAW II

Mondtam már, hogy jó ez a RAW? Rémlik valami..... Igazából csak a medált csináltam Romhányban, a fülik már itthon készültek hozzá. De egy láncnál én nem állok meg!/Did I say that RAW is cool? I remember something.... Well, I made only the pendant in Romhány, earrings were prepared later at home. But I can't stop after a pendant!

Bronz szemek/Bronze eyes RAW I

A medál formáját Lilith-től koppintottam, az ő fehér csodájába bele voltam szerelmesedve. A medál Gyöngyörke támogatásával készült (mivel tőle kaptam a nagy teklákat hozzá, ezért kinevezem aranyfokozatú szponzorommá)./The form of the pendant has been copied from Lilith, I fell in love with her white miracle. It has been supported by Gyöngyörke (as she gave me the big round beads, so I nominate her to be my 'gold-class' sponsor).

Kő kövön/Stone on stone


A fotót BiZsuterie oldalán találtam, így neki tudom megköszönni. Ez egy igen népszerű modell lett a táborban, több unokatesója is született./I've found the photo on BiZsuterie's blog, so I say thank you to her. This became a very popular model in the camp, more cousins were 'born'.

Made in Romhány


Utólag rá kell jönnöm, hogy a táborozás jobbára a medálkészítés és a RAW jegyében telt. Meg az is, hogy nekem ez a RAW tetszik! Király!/I had to realise at last that I spent my time with making pendants and mostly using RAW technique. And I've also realised that I like this RAW. Cool.